За център „Творителници“ и фондация „Родители за родители“

Добре дошли на страниците на център „Творителници“!

Тези страници са посветени на откровението на зачеването, хармонията на бременността, красотата на раждането и вдъхновението от родителството. Вярваме, че всеки един от нас е Творец на собствения си живот!

Създадохме този център като своеобразно място за споделяне на опит и информация; място, което да образова, окуражава и вдъхновява. На това място ще откриете разнообразни идеи и възможности в подкрепа на осъзнатата бременност, свободното и естествено раждане, безусловното родителство. Тук ще споделяме с Вас изследвания и препратки към интересни сайтове; ще разказваме накратко полезни четива, на които попадаме; ще Ви предоставяме преводи на ценни материали, недостъпни на български. Ще Ви информираме за правата и законите, които имате като бъдещи и настоящи родители в рамките на България и Европейския съюз.

Надяваме се предложените материали да Ви помогнат да правите изборите си информирано, спокойно и отговорно и да Ви подкрепят по пътя към това лично израстване. Защото сме убедени, че бременността, раждането и родителството са именно това – път към себе си и към по-дълбокото разбиране и приемане на човешката ни същност. Гранични състояния, които безгранично се преливат едно в друго и ни водят по пътя на осъзнаването, приемането и любовта.

Фондация „Родители за родители“

Фондация „Родители за родители“ е създадена, за да работи за промяна на нагласите и практиките, свързани с грижите за бременната, раждащата жена и новороденото. Фондацията си поставя за цел да съдейства за въвеждане на холистичния модел на грижа, за въвеждане на добри практики относно естествено протичащите процеси в организма на жената, свързани със зачеването, бременноста, раждането и следродилния период, да работи за познаване и зачитане на правата на бременната и родилката. Подпомага активно и съдейства за подготовката на родителите за задачите, които ще се налага да решават по пътя от зачеването до пълнолетието на децата им. Фондацията е със седалище в София.

Comments are closed.