Творителница „За хармонично раждане“

Курс за подготовка за раждането на новото човече и на нови майка и баща

  • От какво имате нужда точно ВИЕ, за да родите?
  • Как се подготвяте да давате и получавате подкрепа?
  • Как ще се справите с неизвестните при раждането и родителството?

Окрийте ВАШИТЕ отговори чрез този уникален, задълбочен и жизнерадостен курс във Варна. 

Независимо дали очаквате първото или поредното си бебе, дали се притеснявате, или пък, напротив, сте спокойни и уверени –  този курс ще Ви бъде полезен,  стимулиращ и увлекателен.

Трите модула на курса са разработени внимателно и задълбочено с цел да покрият разнообразния спектър от промени, емоции и въпроси, които бъдещите родители срещат по пътя към своето бебе. В него Вие ще усвоите практически умения, които ще ви помогнат да се справите успешно с интензивните усещания на родилния процес. Ще получите практическа информация за раждането в неговия физиологичен, медицински и правен аспект, за отглеждане на новородено без стрес и справяне с новите предизвикателства пред Вашата връзка. Ще откриете как да се ориентирате и подходите към системата за родилни грижи у нас. Ще откриете възможни стратегии при неочаваните събития и обстоятелства, които почти неизменно съпътстват раждането и родителството. Ще изследвате личните си и културно насложените убеждения и разбирания, свързани с тях.

Сесиите ще обогатят вашето разбиране, увереност и преживявания чрез образователни клипчета и вдъхновяващи филми, арт занимания, ролеви ситуации, упражнения, релаксации и други. Подкрепящата, уютна и усмихната среда ще ви насърчат да споделяте радостите и притесненията на бременността с други очакващи родители.

Помислете внимателно кого искате да включите като Ваш партньор в курса. Независимо дали това е партньорът Ви в живота, Вашата майка или друг близък човек, важно е да усещате, че с него или нея бихте се чувствала спокойна, уверена и сигурна. Тяхното въвеждане в процеса и усвояването на различни техники в помощ на раждането ще Ви помогне да се отдадете и преживеете пълноценно Вашия процес.

Участвайте в следващата Творителница – март 2013 г.!

Запознайте се с програмата

Вижте подробности за включване в курса


Comments are closed.