Творителница „За хармонично раждане“

Един по-различен курс за подготовка за раждането във Варна.

Независимо дали очаквате първото или поредното си бебе, дали се притеснявате, страхувате или пък, напротив, сте спокойни и уверени -  този курс може да Ви бъде полезен и интересен.

Трите модула на курса са разработени внимателно и задълбочено с цел да покрият пълния спектър от промени, емоции и въпроси, които жената и нейният партньор срещат по пътя към своето бебе. Ще усвоите голям набор от практически умения, които ще ви помогнат да се справите по-успешно с интензивните усещания на родилния процес. Ще се докоснете до истината, че бременността може да бъде преживяна като време на лична хармония, раждането – като духовен преход, а родителството – като безкраен път един към друг в любовта, и ще  получите знания за различни начини, по които можете да постигнете това.

Заниманията ще бъдат обогатени с образователни клипчета и вдъхновяващи филми. Насърчаваме присъствието и на Вашите партньори – без значение дали това са съпрузи, майки или други близки, избрани за подкрепа от родилката. Тяхното въвеждане в процеса и усвояването на различни техники в подкрепа на раждането ще Ви помогне да се доближите с още една стъпка към мечтаното от Вас изживяване.

Запознайте се с програмата

Вижте подробности за включване в курса

Раждането - преди, по време и след това , , , ,

Вашият коментар

Вашият email адрес няма да бъде публикуван Задължителните полета са отбелязани с *

*

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>