Раждане в страх или наслада – можем ли да изберем?

 

„Раждане в страх или в наслада – можем ли да изберем?“

Представяне на книгата
ОРГАЗМЕНО РАЖДАНЕ
Вашето ръководство за безопасно, удовлетворяващо и приятно раждане

 
 
Варна – 22 юли 2013 г., 18:30 ч.
Арт салон Радио Варна, бул. „Приморски“ 22
София – 25 юли 2013 г., 18:30 ч.
Център за култура и дебат „Червената къщ а“, ул. „Любен Каравелов“ 15

 

Възможно ли е раждането да бъде нещо различно от познатата ни представа за болезнено и мъчително преживяване, нерядко съпътствано от сериозни рискове за здравето и живота на родилката и бебето? Възможно ли е даването на живот да бъде естествено благословено като щастливо и приятно събитие, доставящо радост и удоволствие, дори екстаз и пълно удовлетворение? Възможно ли е…..

Да, възможно е! Как? – Отговор на този и много други въпроси, свързани с бременността и раждането, дават световно признатите авторки, Елизабет Дейвис, акушерка, и Дебра Паскали-Бонаро, дула, в книгата си ОРГАЗМЕНО РАЖДАНЕ. Вашето ръководство за безопасно, удовлетворяващо и приятно раждане, излязла в български превод в издателство Галера Либрис.

Заповядайте на представянето на първата по рода си книга на български език, която показва удовлетворяващия потенциал и трансформиращата роля на раждането в живота на една жена. Изключително земна и разбираема, книгата ясно описва физиологичния процес на раждането и факторите, които го подпомагат или забавят. Много ценно е обяснението на връзката между емоциите и раждането, на потребностите на бременната жена – физиологически, емоционални, духовни и сексуални, – за да се подготви за предизвикателствата на даването и отглеждането на новия живот.

Специално за гостите на представянето – ще имате възможност да закупите книгата на преференциална цена.

В София ще имаме удоволствието да се насладим на специалното участие на актрисите Лина Златева и Мила Банчева от спектакъла „Майките“

Вход свободен
Без категория, Новини и събития, Препоръчителни четива, Раждането - преди, по време и след това , , , , , , , , ,

Comments are closed.