Нова възможност за хармонично раждане във Варнa

Празникът на родилната помощ, 21 януари, във Варна стана двоен. Прекрасна придобивка не само за Варна, но и за целия регион, беше официално открита за ползване в Медицински комплекс „Майчин дом” – зала за естествено и водно раждане.

В уютната и приветлива обстановка бъдещите родители ще могат да посрещнат бебето си в поза, която е комфортна за майката – във ваната или пък на акушерския стол, без да се налага да се местят в друга зала. За да намери най-подходящия начин да посреща контракциите, раждащата жена може да ползва родилната топка, висилката, постелки, леглото, ваната или пък душа в банята, която също е достатъчно просторна, за да приюти и таткото за допълнителна стимулация на родовата дейност.

Миналата година „Майчин дом“ стана първото място, което приема родителите да бъдат придружени от дула като важна подкрепа по време на раждането.

Център „Творителници“ искрено поздравява екипа на болницата и техния консултант Мария Христова за прекрасната инциатива и пожелаваме много бебета да се появят сред спокойствие и любов в тази зала.

Новини и събития , , ,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *